Διαιτολογικό Γραφείο
Μακρατζάκη Χριστίνα
MSc Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

18 Ιανουαρίου 2010

Εύκολη κολοκυθόπιτα


Υλικά
  • 300γρ κολοκύθα
  • 1 κρεμμύδι
  • 100γρ λάδι
  • 100γρ νερό
  • 200γρ γιαούρτι
  • 100γρ φέτα τριμμένη
  • 50γρ γραβιέρα τριμμένη
  • 2 αυγά
  • 250γρ αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανός
  • Κουρκουμάς 1/2 κγ

Διαδικασία
Αλέθετε την κολοκύθα και το κρεμμύδι στο multi. 
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα αυγά, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το νερό.
Στην συνέχεια προσθέτετε την τριμμένη φέτα και την τριμμένη γραβιέρα.
Σε αυτό το σημείο ρίχνετε το αλάτι, το πιπέρι, τον κουρκουμά και τον μαϊντανό.
Ολοκληρώνετε το μείγμα με το αλεύρι και το baking powder.
Ρίχνετε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί. 
Ραντίζετε την πίτα με λάδι.
Ψήνετε στην αντίσταση, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 για 1 ώρα και 10 λεπτά.
Κοινοποίηση:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Δημοφιλη

Ετικετες